Skip to content

En fantastisk oppdatering

05/07/2011

«The Legend of Zelda: Ocarina of Time» er rett og slett utrolig bra.

Hvis du lurer på hva definisjonen av en tidløs spillklassiker er, trenger du bare å ta en titt på spillene Nintendo har investert penger og tid i. «Super Mario», «Metroid» og «The Legend of Zelda» er noen av seriene som har tålt tidens tann og er fortsatt bedre enn det meste som blir utgitt.

Mange regner «Ocarina of Time» som det aller beste «Zelda»-spillet, og nå er den oppgraderte 3DS-versjonen endelig her. Actioneventyret har fått bedre grafikk, 3D-effekten fungerer ypperlig og gjør det lettere å leve seg inn i spillet, og de 3DS-eksklusive funksjonene gjør spillet mer behagelig å spille. For eksempel kan du sikte ved å bevege på maskinen.

Ellers er «Ocarina of Time» både likt og like fantastisk bra som da det ble sluppet til Nintendo 64 i 1998. Historien er fortsatt spennende, omgivelsene du skal utforske er varierte og nydelige å se på, bossene kreative, oppdragene underholdende og de mange oppgavene du må løse strålende designet. Du skal som oftest bruke teknikker, ferdigheter og utstyr på nye og annerledes måter. Og når løsningen sitter føler du deg bestandig stolt.

Som forventet når det er snakk om Nintendo, passer alt i spillet perfekt sammen og oppbygningen er strålende. «Ocarina of Time» begynner i det små, men avsluttes på en skala som ikke dekkes av noen størrelsesorden.

Hvis du har en 3DS, må du kjøpe dette. Så enkelt er det.

Pluss: Alt – Nintendo serverer en fantastisk spillopplevelse.

Minus: Ingenting.

Terningkast: 6

From → 3DS, Spillanmeldelser

Leave a Comment

Leave a comment